Telefoonnummer:
(0182) 537899 Spoed: 533399
Telefoonnummer: (0182) 537899 Spoed: 533399

eConsult

Toelichting

Met eConsult kunt u via deze site ons een vraag stellen. Een eConsult is alleen geschikt voor eenvoudige (medische) vragen, waarvoor u niet verwacht dat een lichamelijk onderzoek nodig is.

Voordat u gebruik kunt maken van eConsult dient u eerst in te loggen of u zelf aan te melden. Als u hieronder inlogt wordt u doorverwezen naar uw persoonlijke pagina.

U krijgt eerst een bevestiging van ontvangst van uw vraag, uiterlijk 3 werkdagen later krijgt u van ons een antwoord, ook via deze site. Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Overzicht vraag en antwoord'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Deze link is uitgeschakeld, als de praktijk wegens nascholing of vakantie gesloten is.

Toelichting online afspraak

Via de oranje link boven aan deze pagina kunt u een afspraak maken op het spreekuur. Handig, omdat het telefoonverkeer steeds drukker wordt en u op deze manier niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de praktijk. Niet alle spreekuurtijden zijn beschikbaar zodat we nog ruimte over houden voor dringende afspraken.

U hoeft niet in te loggen en geen wachtwoord op te geven. U moet wel bij onze praktijk zijn ingeschreven. Een korte omschrijving van de reden dat u een consult wilt is voldoende. Noteer de afspraak goed in uw agenda. Als u gebruik maakt van een gmail- of outlook-account kunt u de afspraak koppelen aan uw digitale agenda.

U kunt geen afspraken maken voor dezelfde dag en evenmin verder dan 3 maanden. Wilt u twee vragen bespreken: kies zo mogelijk voor 2 afspraken NA ELKAAR. Helaas moet u die beide apart aanvragen, het is niet mogelijk 1 afspraak van 10 minuten te wijzigen in 20 minuten.