Telefoonnummer:
(0182) 537899 Spoed: 533399
Telefoonnummer: (0182) 537899 Spoed: 533399

Herhaalrecepten (alleen info)

Algemeen

Het gaat hier om recepten van middelen die u regelmatig nodig heeft.

Voor sommige middelen is een controle op het spreekuur bij assistente of dokter noodzakelijk, bijvoorbeeld van de bloeddruk. Vergeet niet daarvoor een afspraak te maken. 

U kunt een extra herhaalrecept vragen, wanneer er voor het betreffende middel geen controles nodig zijn, maximaal voor de periode van één jaar. Wanneer de dokter akkoord gaat, geeft de apotheek u een kopierecept voor de volgende verstrekking

Brievenbus

Wanneer u niet in de gelegenheid bent overdag de praktijk te bellen of te bezoeken, kunt u de lege verpakking van het benodigde geneesmiddel in onze brievenbus bezorgen (nr. 30).  Om 08.00 u. wordt deze geleegd. Het betreffende middel is dan 2 dagen later na 15.00 u. in uw eigen apotheek verkrijgbaar. Let op! Bezorgt u de verpakking later dan 08.00 u. dan is aflevering na 2 dagen niet zeker.

Telefonisch

Bel daarvoor de assistente tussen 08.00 - 10.30 of 13.30 - 15.30 u. Het betreffende middel is dan 2 dagen later na 15.00 u. in uw eigen apotheek verkrijgbaar. Let op! Belt u na 10.30 u. dan is het afleveren na 2 dagen niet altijd mogelijk. 

Via de website

Op de homepagina Aan het begin - Home vindt u bovenaan een link om herhaalrecepten aan te vragen. Om beveiligingsredenen moet u dan wel eerst inloggen. Logt u voor het eerst in, dan moet u zich eenmalig registreren, met uw e-mailadres en een wachtwoord dat u zelf moet bedenken. Let op! De herhaalrecept-link is tijdelijk verwijderd wanneer de praktijk wegens vakantie of nascholing gesloten is!

Wanneer afhalen in de apotheek? 

Medicatie waarvoor 's-morgens vóór 10.30 u. tefefonisch of via de site een herhaalrecept is aangevraagd (of waarvan u de verpakking vóór 08.00 u. in de brievenbus deed) kan 2 dagen later na 15.00 u. in uw eigen apotheek worden afgehaald.

Toelichting online afspraak

Via de oranje link boven aan deze pagina kunt u een afspraak maken op het spreekuur. Handig, omdat het telefoonverkeer steeds drukker wordt en u op deze manier niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de praktijk. Niet alle spreekuurtijden zijn beschikbaar zodat we nog ruimte over houden voor dringende afspraken.

U hoeft niet in te loggen en geen wachtwoord op te geven. U moet wel bij onze praktijk zijn ingeschreven. Een korte omschrijving van de reden dat u een consult wilt is voldoende. Noteer de afspraak goed in uw agenda. Als u gebruik maakt van een gmail- of outlook-account kunt u de afspraak koppelen aan uw digitale agenda.

U kunt geen afspraken maken voor dezelfde dag en evenmin verder dan 3 maanden. Wilt u twee vragen bespreken: kies zo mogelijk voor 2 afspraken NA ELKAAR. Helaas moet u die beide apart aanvragen, het is niet mogelijk 1 afspraak van 10 minuten te wijzigen in 20 minuten.