Telefoonnummer:
(0182) 537899 Spoed: 533399
Telefoonnummer: (0182) 537899 Spoed: 533399

Kosten/tarieven

Kosten

Voor in de praktijk ingeschreven en in Nederland verzekerden worden de volgende, landelijk vastgestelde tarieven in rekening gebracht. De belangrijkste daarvan zijn (voor 2012): 

  • € 13,97 inschrijftarief per kwartaal per ingeschreven patiënt (voor woonachtigen in achterstandswijken en 65- en 75-plussers geldt een opslag)
  • €   8,78 consult (10 min.); dubbel consult (20 min.) € 17,56 (er is geen tarief voor een triple consult)
  • €   4,39 telefonisch consult 
  • € 13,17 visite (10 min. excl. reistijd); dubbele visite (20 min.) € 21,95
  • herhaalrecepten worden niet apart in rekening gebracht

Verrekening

Wij zijn verplicht rechtstreeks bij uw verzekeraar te declareren en wij doen dat, indien mogelijk, elektronisch.

No-claim en eigen risico

Bovenstaande kosten gaan (nog) niet ten koste van uw eigen risico. De kosten van voorgeschreven medicatie echter wel. Indien u met uw verzekeraar een no-claim bent overeengekomen kunt u in uw polis vinden of bij uw eigen verzekeraar informatie inwinnen over welke kosten al dan niet onder deze no-claim vallen.

Toelichting online afspraak

Via de oranje link boven aan deze pagina kunt u een afspraak maken op het spreekuur. Handig, omdat het telefoonverkeer steeds drukker wordt en u op deze manier niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de praktijk. Niet alle spreekuurtijden zijn beschikbaar zodat we nog ruimte over houden voor dringende afspraken.

U hoeft niet in te loggen en geen wachtwoord op te geven. U moet wel bij onze praktijk zijn ingeschreven. Een korte omschrijving van de reden dat u een consult wilt is voldoende. Noteer de afspraak goed in uw agenda. Als u gebruik maakt van een gmail- of outlook-account kunt u de afspraak koppelen aan uw digitale agenda.

U kunt geen afspraken maken voor dezelfde dag en evenmin verder dan 3 maanden. Wilt u twee vragen bespreken: kies zo mogelijk voor 2 afspraken NA ELKAAR. Helaas moet u die beide apart aanvragen, het is niet mogelijk 1 afspraak van 10 minuten te wijzigen in 20 minuten.