Telefoonnummer:
(0182) 537899 Spoed: 533399
Telefoonnummer: (0182) 537899 Spoed: 533399

Medewerkers

Medewerkers

A. van der Meij
huisarts

Rian (Adriaan) van der Meij studeerde af als arts in 1984 en als huisarts in 1987, aan de universiteit van Leiden. In 1992 volgde hij huisarts A.J. Werner op in de wijk Groenhovenkwartier. In juni 2008 verhuisde de praktijk van de Ericalaan naar de Willem Barentszlaan.

E. Bontenbal-de Hoog
assistente

Sissi (Elizabeth) Bontenbal is als doktersassistente gediplomeerd in 1992 en sindsdien werkzaam in de praktijk. Zij werkt op maandag, woensdag en donderdag. Sissi houdt spreekuur voor suikerziekte (Diabetes Mellitus) en maakt uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek.

M. van der Meij-Seinstra
assistente

Marleen van der Meij, echtgenote van de dokter, is gediplomeerd als verpleegkundige in 1982, als kinderverpleegkundige in 1990 en als doktersassistente in 2007. Zij werkt op dinsdag en vrijdag en houdt spreekuur voor hart- en vaatziekten (CVRM).

M van den Baar
POH-GGZ

Ik ben afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Leiden, met een speciale focus op kinderen en jeugd. Sinds januari werk ik als POH-GGZ waarbij ik generalistisch (niet specialistisch) werk. Als POH richt ik mij op vraagverheldering, kortdurende behandeling en verwijzing (waar dat nodig is). In deze functie geef ik vorm aan mijn passie voor het bevorderen van de ontwikkeling en kijk ik graag hoe wij samen u/jou weer vooruit kunnen helpen. Ik houd spreekuur op donderdagochtend.

Toelichting online afspraak

Via de oranje link boven aan deze pagina kunt u een afspraak maken op het spreekuur. Handig, omdat het telefoonverkeer steeds drukker wordt en u op deze manier niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de praktijk. Niet alle spreekuurtijden zijn beschikbaar zodat we nog ruimte over houden voor dringende afspraken.

U hoeft niet in te loggen en geen wachtwoord op te geven. U moet wel bij onze praktijk zijn ingeschreven. Een korte omschrijving van de reden dat u een consult wilt is voldoende. Noteer de afspraak goed in uw agenda. Als u gebruik maakt van een gmail- of outlook-account kunt u de afspraak koppelen aan uw digitale agenda.

U kunt geen afspraken maken voor dezelfde dag en evenmin verder dan 3 maanden. Wilt u twee vragen bespreken: kies zo mogelijk voor 2 afspraken NA ELKAAR. Helaas moet u die beide apart aanvragen, het is niet mogelijk 1 afspraak van 10 minuten te wijzigen in 20 minuten.