Telefoonnummer:
(0182) 537899 Spoed: 533399
Telefoonnummer: (0182) 537899 Spoed: 533399

Routebeschrijving

Het Medisch Spectrum Gouda ligt aan de W. Barentszlaan in het Windrooskwartier in Gouda-noordwest. Het is een zijstraat van de Burgemeester van Reenensingel, die loopt van de Bodegraafse straatweg (oost) tot aan de Goudse Poort (west).

  • Vanaf de Bodegraafse Straatweg, Goverwelle of Achterwillens (oost): bij de outletshop Out of Town (Bodegraafsestraatweg 3) neemt u de Burgemeester van Reenensingel, passeert tweemaal een gewone kruising met stoplichten, eenmaal een kruising met een fietspad (Bloemendaalseweg) met stoplichten, daarna neemt u de 2e weg links (= W. Barentszlaan). U vindt het Medisch Spectrum Gouda dan direct aan uw linkerhand.
  • Vanaf de Goudse Poort, de Gouwe of de A12 (west): bij Volkswagendealer van Beynum neemt u de Burgemeester van Reenensingel, passeert eenmaal een kruising met stoplichten, daarna neemt u de 1e weg rechts (= W. Barentszlaan). U vindt het Medisch Spectrum Gouda dan direct aan uw linkerhand.

Overzichtskaart

Detailkaart

 

Toelichting online afspraak

Via de oranje link boven aan deze pagina kunt u een afspraak maken op het spreekuur. Handig, omdat het telefoonverkeer steeds drukker wordt en u op deze manier niet meer afhankelijk bent van de openingstijden van de praktijk. Niet alle spreekuurtijden zijn beschikbaar zodat we nog ruimte over houden voor dringende afspraken.

U hoeft niet in te loggen en geen wachtwoord op te geven. U moet wel bij onze praktijk zijn ingeschreven. Een korte omschrijving van de reden dat u een consult wilt is voldoende. Noteer de afspraak goed in uw agenda. Als u gebruik maakt van een gmail- of outlook-account kunt u de afspraak koppelen aan uw digitale agenda.

U kunt geen afspraken maken voor dezelfde dag en evenmin verder dan 3 maanden. Wilt u twee vragen bespreken: kies zo mogelijk voor 2 afspraken NA ELKAAR. Helaas moet u die beide apart aanvragen, het is niet mogelijk 1 afspraak van 10 minuten te wijzigen in 20 minuten.